Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu N, 2 cze o 05:20, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
Wysyłka i zwrotySzybko wyświetl szacowane koszty wysyłki, czasy dostawy i warunki zwrotów.2 of 2
Poznaj sprzedawcęKliknij łącza, aby wyświetlić opinie, przejrzeć inne przedmioty lub skontaktować się ze sprzedawcą.1 of 2
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Organic Meat Production and Processing by Steven C. Ricke (English) Hardcover Bo

grandeagleretail
  • (921972)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $249,36
Około1 007,61 zł
Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Fairfield, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 13 lip a Śr, 24 lip do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386116281788
Ostatnia aktualizacja: 09-04-2024 01:53:28 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9780813821269
Book Title
Organic Meat Production and Processing
ISBN
9780813821269
Subject Area
Technology & Engineering, Cooking, Business & Economics
Publication Name
Organic Meat Production and Processing
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.9 in
Subject
Specific Ingredients / Natural Foods, Food Science, Industries / Agribusiness
Publication Year
2012
Series
Institute of Food Technologists Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.1 in
Author
Ellen J. Van Loo
Item Weight
37.2 Oz
Item Width
7.1 in
Number of Pages
464 Pages

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma